Ha nem látja hírlevelünket, kattintson ide

www.vetasa.hu 2015.03.16

Tisztelt Partnereink!

Örömmel mutatjuk be a VETASA Cégcsoport megújult honlapját, mely felhasználóbarát, modern, és kibővített tartalmának köszönhetően még informatívabb lett látogatóink számára. Bármilyen készüléken, akár mobil telefonon, vagy tablet-en is kiválóan böngészhető.

Webáruházunk árajánlatkérés funkcióval bővült, így megrendelés előtt csomagárak és egyedi árak kialakítására is könnyen és gyorsan lehetőség van. Bővebben itt tájékozódhat.

Regisztráció nélkül böngészhet oldalunkon, megtekintheti webáruházunk termékeit, és árajánlatot kérhet azokra. Elolvashatja korábban megjelent magazinjainkat, híreinket, hírleveleinket, szaktanácsainkat.

Kiemelt felhasználóként a termékek listaárát láthatja. Amennyiben nagy értékű vásárlást tervez, csomag ajánlat összeállítását kérheti tőlünk.

Partneri státuszban Ön és a céghez kapcsolt valamennyi felhasználó az Önöknek beállított kedvezményes, egyedi árakat láthatja a webáruházban. Amennyiben bizonyos termékekre még nem adtunk egyedi árat, kérje ajánlatunkat.

Tegyen egy virtuális „tavaszi” sétát honlapunkon, ismerkedjen a megújult környezettel és tartalommal!

Facebookon itt követhet minket, csatlakozzon kedvelőinkhez!

Várjuk érdeklődését!


Üdvözlettel:
VETASA Kft


VETASA CÉGCSOPORT:
VETASA - fogyóeszközök, telepi higiénia - www.vetasa.hu
VETAPIG - sertés tartástechnológia - www.vetapig.hu
VETASHOP - kis és hobbiállat tenyésztők szakáruháza - www.vetashop.hu

KAPCSOLAT:
Tel.: +36-28-416-788
E-mail: info@vetasa.hu
Webáruház: www.vetasa.hu
Facebook: facebook.com/vetasa.kft
Telephely: 2100 Gödöllő, Kenyérgyári u. 2.

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a VETASA Kft. hírlevelére. Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!