Ha nem látja hírlevelünket, kattintson ide

www.vetasa.hu 2015.09.28.

Tisztelt Partnereink!

Megjelent a törzstenyészetek fejlesztését szolgáló csekély összegű ("de minimis") támogatás igénybevételéről szóló MVH közlemény (110/2015 (IX. 14.).

A támogatási kérelmet 2015 október 5. és október 30. között az MVH által rendszeresített és a honlapján közzétett nyomtatványon kell postai úton benyújtani az MVH részére.

Fontos! Amennyiben a borítékon a postai feladás dátuma korábbi, mint 2015. október 5., vagy későbbi, mint 2015. október 30., úgy a kérelmet az MVH érdemi vizsgálat nélkül elutasítja.

A támogatott eszközök között szerepelnek állatmérlegek, laboratóriumi eszközök valamint ultrahangos készülékek, mint például vemhességvizsgáló és hátszalonna vastagság mérő. A teljes lista túl hosszú lenne egy hírlevélhez, így ezt inkább, a támogatás maximális mértékével együtt a weboldalunkon találják meg.

És hogy segítsünk Önöknek, kiválogattuk webshopunkból azon termékeinket, melyekre a rendelet értelmében támogatás kérhető. A teljes kínálatot szintén híreink közt találják meg vagy innen letölthető.

Várjuk érdeklődését!


Üdvözlettel:
VETASA Kft

Regisztráció nélkül böngészhet oldalunkon, megtekintheti webáruházunk termékeit, és árajánlatot kérhet azokra. Elolvashatja korábban megjelent magazinjainkat, híreinket, hírleveleinket, szaktanácsainkat.

Kiemelt felhasználóként a termékek listaárát láthatja. Amennyiben nagy értékű vásárlást tervez, csomag ajánlat összeállítását kérheti tőlünk.

Partneri státuszban Ön és a céghez kapcsolt valamennyi felhasználó az Önöknek beállított kedvezményes, egyedi árakat láthatja a webáruházban. Amennyiben bizonyos termékekre még nem adtunk egyedi árat, kérje ajánlatunkat.

 

 


VETASA CÉGCSOPORT:
VETASA - fogyóeszközök, telepi higiénia - www.vetasa.hu
VETAPIG - sertés tartástechnológia - www.vetapig.hu
VETASHOP - kis és hobbiállat tenyésztők szakáruháza - www.vetashop.hu

KAPCSOLAT:
Tel.: +36-28-416-788
E-mail: info@vetasa.hu
Webáruház: www.vetasa.hu
Facebook: facebook.com/vetasa.kft
Telephely: 2100 Gödöllő, Kenyérgyári u. 2.

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a VETASA Kft. hírlevelére. Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!