Ha nem látja hírlevelünket, kattintson ide
Hírlevél 2014. november 10. webshop | kapcsolat

VETASA KFT
Telephely: 2100 Gödöllő, Kenyérgyári u. 2.
Telefon: 28-416-788
E-mail: info@vetasa.hu
www.vetasa.hu
LEGYEN MALACA!

Tisztelt Partnereink!

Megjelent a törzstenyészetek fejlesztését szolgáló csekély összegű ("de minimis") támogatás a Magyar Közlönyben (22/2014 (XI. 3.) FM rendelet).

A támogatási kérelmet 2014. november 10. és november 28. között az MVH által rendszeresített és a honlapján közzétett nyomtatványon kell postai úton benyújtani az MVH részére


A támogatott eszközök között szerepelnek állatmérlegek, laboratóriumi eszközök valamint ultrahangos készülékek, mint például vemhességvizsgáló és hátszalonna vastagság mérő. A teljes lista túl hosszú lenne egy hírlevélhez, így ezt inkább, a támogatás maximális mértékével együt a weboldalunkon találják meg.

És hogy segítsünk Önöknek, kiválogattuk webshopunkból azon termékeinket, melyekre a rendelet értelmében támogatás kérhető. A teljes kínálatot szintén híreink közt találják meg.

Tovább a hírhez»Mikroszkóp binokuláris, digitális, beépített kameraFantom, kétoldalas

Hírlevelünk nem minősül ajánlattételnek! Ajánlatért és részletes termékinformációkért hívja a területileg illetékes szaktanácsadóját vagy központi ügyfélszolgálatunkat (06-30-539-4417).
A feltűntetett árak tájékoztató jellegűek, és nem tartalmazzák az Áfát.
Telefon: 28-416-788 • E-mail: info@vetasa.huwww.vetasa.hu
Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a Vetasa Kft. hírlevelére. Amennyiben a jövőben nem kívánja megkapni hírlevelünket, úgy kérjük, kattintson ide!