Ha nem látja hírlevelünket, kattintson ide

www.vetapig.hu 2016.03.30

Kedves Partnerünk!

2016 március 25-én a Széchenyi 2020 keretében megjelent a „Sertéstartó telepek korszerűsítése” című (VP2-4.1.1.5-16 kódszámú) támogató felhívás.
A támogatás rendelkezésre álló tervezett keretösszege 19 860 millió Ft.

Az összeg három fókuszterületi megosztásban áll a támogatást igénylők rendelkezésére:

• A mezőgazdasági üzemek gazdasági teljesítményének növelése és a szerkezetátalakítás és modernizáció ösztönzése, különös tekintettel a piaci részvétel és orientáció növelésére, valamint a mezőgazdasági diverzifikációra – keretösszege: 10 350 millió Ft.
• A generációs megújulás előmozdítása a mezőgazdaságban – keretösszege: 3540 millió Ft.
• A mezőgazdaság és az élelmiszer-feldolgozó iparág általi energiafelhasználás hatékonyságának fokozása - keretösszege: 5970 millió Ft.

Egyéni projekt esetén maximum 500 millió Ft, kollektív projekt esetén maximum 1 Mrd Ft vissza nem térítendő támogatásban részesítik a pályázókat. A támogatott projekteknek a támogatott összeg maximum 50%-ának megfelelő előleget biztosít.

A felhívás keretében a következő tevékenységek támogathatóak önállóan az alábbi célterületi bontásban:

Építéssel járó technológiák valamint az állattartáshoz szükséges gépek beszerzésének támogatása (szellőztetés; hűtés; fűtés; takarmány kezelés és tárolás; etetés; itatás; telepi épületek építése, bővítése)
Építéssel nem járó, a sertéstartáshoz kapcsolódó eszközök, gépek beszerzése (takarmány előkészítés, kiosztás, tartósítás és kezelés; állathigiéniai gépek, berendezések; állati termékek kezelésének telepi eszközei, berendezései)
Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek (hőtechnikai adottságok javítása, fűtés, hűtés, melegvíz, világítási, beépített technológiai rendszerek korszerűsítése)
Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása (napkollektor, napelem, biomassza, biogáz, hőszivattyú, geotermikus és szélenergia használata)

A Felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtására 2016. május 3-tól 2018. május 3-ig van lehetőség. A Felhíváshoz tartozó dokumentumokat itt találja: www.szechenyi2020.hu

Cégünk vezető üzletága a sertés tartástechnológia forgalmazása, teljes körű beszerelése, kulcsrakész kivitelezése a rekonstrukciótól a zöldmezős beruházásokig.

A magyar piacon többéves gyakorlattal rendelkezünk. Berendezéseink, gépeink megfelelnek az Európai Unióban előírt magas minőségi követelményeknek, melyek holland, német, olasz, spanyol gyártók termékei. Tapasztalt műszaki szakembereink felmérés alapján egyedi ajánlatot dolgoznak ki, valamint megvalósítási és kivitelezési javaslatot adnak.

Pályázati anyagok összeállításában szívesen segítünk, szakértelmünkre számíthat.

Műszaki vezető:
Tóth Attila
06-30-515-7729

Tekintse meg referenciáinkat
Töltse ki a Jelentkezési űrlapot


Üdvözlettel:
VETAPIG Kft


VETASA CÉGCSOPORT:
VETASA - fogyóeszközök, telepi higiénia - www.vetasa.hu
VETAPIG - sertés tartástechnológia - www.vetapig.hu
VETASHOP - kis és hobbiállat tenyésztők szakáruháza - www.vetashop.hu

KAPCSOLAT:
Tel.: +36-28-416-788
E-mail: info@vetasa.hu
Webáruház: www.vetasa.hu
Facebook: facebook.com/vetasa.kft
Telephely: 2100 Gödöllő, Kenyérgyári u. 2.

Ezt a levelet azért kapta, mert feliratkozott a VETASA Kft. hírlevelére. Ha nem szeretne tőlünk további üzeneteket kapni, kérem kattintson ide!